THERMOMASTER tencuială decorativă siliconică

Date tehnice

Material: Tencuială pe bază de răşini siliconice (S), cu o textură drişcuită (K) sau zgâriată (G); cu granule de dimensiunea de 1,5 mm sau 2 mm.
Domeniu de utilizare: strat final al faţadelor bine pregătite (finisate) și al termosistemelor, care contribuie la protejarea sistemului împotriva condiţiilor meteo, disponibil în paletă largă de culori. Se aplică peste linia de soclu, pe suprafețe verticale protejate cu hidroizolaţie, în interior sau exterior. Tencuielile de bază se pot colora cu cele 150 de culori de pe paleta Thermomaster, dar la folosirea unei nuanţe din paleta de culori la termosisteme, trebuie luate în considerare marcajele pentru nuanţa respectivă. Pentru pregătirea suprafeţei este necesară folosirea amorsei universale Thermomaster pentru tencuieli decorative.
Consum specific: Thermomaster SK (textură drişcuită): 1,5 mm: ~2,5 kg/m2; Thermomaster SK (textură drişcuită), 2,0 mm: ~3,1 kg/ m2; Thermomaster SG (textură zgâriată), 2,0 mm; ~2,8 kg/ m2
Temperatura de punere în operă: temperatura suprafeţei suport şi a mediului între (+)5 şi (+)25 ᵒC, umiditatea relativă a aerului poate fi de maxim 80%. Suprafaţa în timpul uscării trebuie ferită de razele UV puternice, de vânt şi de umiditate.
Timp necesar pentru uscare: 24 - 48 ore (în funcţie de temperatura şi umiditatea aerului).
Termen de valabilitate: Își păstrează calitatea timp de 12 luni de la data fabricației, în ambalaj nedesfăcut și închis corespunzător, la loc uscat și răcoros, la temperaturi între (+)5°C - (+)25°C, ferit de razele solare și de îngheț. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Ambalaj: 25 kg/găleată
Culori: http://thermomaster.ro/culori-thermomaster

Pentru tencuiala decorativă colorată se solicită plata în avans!

THERMOMASTER tencuială decorativă siliconică (25 kg) - toate culorile
Denumire produs
THERMOMASTER tencuială decorativă siliconică (25 kg) - toate culorile
Cod produs
Ambalare
25 kg
Preţ unitar (TVA inclus)*
5,86 RON
Preţ total (TVA inclus)
146,50 RON

Cantitatea comandată


Preț
Preț unitate vânzare*
Preț total


*Toate prețurile sunt cu TVA inclus.

LIVRARE

48 DE ORE

CALITATE

PERMANENTĂ

SUPORT

TEHNIC

CUMPĂRĂTURI

SIGURE