Cum cumpar

Se poate naviga liber pe fiecare pagină a site-ului www.thermomaster.ro, se poate descărca şi fololsi orice informaţie de pe acesta cu rol de cumpărare. Pentru a naviga pe site nu este necesară înregistrarea. Datele de pe site sunt actualizate zilnic.

 

Pentru cumpărare nu este necesară înregistrarea. Clientul înregistrat poate cumpăra şi acţiona doar în numele propriu. În numele unei societăţi comerciale poate acţiona doar persoana împuternicită de către aceasta. După înregistrare utilizatorul are posibilitatea de a comanda şi a cumpăra produsele de pe acest site. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru cazurile în care livrarea nu se efectuează sau întârzie din cauza comenzilor sau înregistrărilor incomplete.

Aveţi posibilitatea de a beneficia de newsletter-ul nostru cu conţinut de subiecte profesionale şi comerciale.

Cumpărarea prin intermediul magazinului online este posibilă doar prin efectuarea unei comenzi online, pe care îl poate efectua oricine cu acest drept, în cazul unei înregistrări cu succes. Vă puteţi pune pune produsul ales în coşul virtual dând click pe butonul coş. Conţinutul coşului, cantitatea produselor pot fi modificate sau şterse la orice moment.

Atenţie: nu se desfac ambalajele, aşa că nu puteți cumpăra cantități mai mici decât cele indicate în câmpul Selectează cantitatea.

Atenţie: pentru tencuiala decorativă colorată se solicită plata în avans!

Atenţie: polistirenul ISOMASTER EPS și XPS se comandă în metri pătraţi, dar se va factura în metri cubi!

Produsele sunt însoţile de descrieri informative, respective de documente tehnice care pot fi descărcate. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele neconcordanţe ale descrierii informative. Ne rezervăm dreptul de a modifica datele produselor fără o notificare prealabilă.

Dacă înainte de cumpărare aveţi eventuale întrebări legate de produs, echipa noastră vă stă la dispoziţie în toate zilele lucrătoare între orele 08:30-16:00. Mesajele sunt trimise de către un sistem automat în orice zi şi în orice moment al zilei.

Înainte de a trimite comanda trebuie verificat coşul virtual, care în afară de cantitatea şi preţul produselor conţine adresele de facturare şi de livrare care trebuie să fie completate corect.
Clientul prin trimiterea comenzii afirmă că a citit, a acceptat cele scrise în prezentul Contract de Termeni şi Condiţii, iar în ceea ce priveşte părţile referitoare la sine le consideră obligatorii.
Trimiterea comenzii nu este un contract, contractul se realizează pe parcursul cumpărării mărfii.

Livrare
48 de ore

Calitate
permanentă

Suport
tehnic

Cumpărături
sigure