Despre noi

Masterplast Group

Grupul Masterplast a fost fondat în anul 1997. Astăzi este unul dintre cei mai mari producători si distribuitori de materiale de construcţii destinate izolaţiilor din Europa Centrală şi de Răsărit. În 2012, veniturile grupului au depăşit 85,233 milioane euro.

Masterplast are baze de producție în 4 țări (Ungaria Masterfoam Ltd., Masterprofil Ltd. și Masterplast Ltd.), România (Masterplast Romania s.r.l.), Serbia (Masterplast YU d.o.o.), Ucraina (Masterplast Ukraina TOB), și își distribuie produsele în alte 9 țări.


Creşterea rapidă a Masterplast se datorează dezvoltării sale complexe şi produselor fabricate şi distribuite, care furnizează soluţii eficiente și economice în sectorul termo- și hidro-izolărilor, al învelitorilor pentru acoperiş şi al construcţiilor ușoare (din gips-carton).

Prin produsele sale, Masterplast oferă soluții complete în domeniul termo- și hidro-izolărilor, al învelitorilor pentru acoperiş şi al construcţiilor ușoare. Produsele sunt certificate TÜV şi ISO, iar prin intermediul filialelor proprii şi al partenerilor, ajung atât pe piaţa europeană, cât şi în afara acesteia. Compania îşi dezvoltă în mod constant tehnologiile de producţie şi îşi lărgeşte portofoliul de produse.

Istoria companiei

Masterplast şi-a început activitatea cu 5 angajați, în 1997, în Székesfehérvár, Ungaria, orientându-se spre comercializarea de materiale de construcţii. Rezultatele financiare ale primului an de activitate au fost de 160000 Euro, ceea ce a reprezentat o oportunitate pentru dezvoltarea ulterioară. Graţie dezvoltării continue şi dinamice din anii următori, până în anul 2000 Masterplast a devenit lider de piaţă în domeniul comercializării materialelor de construcţii în Ungaria. Ulterior, Masterplast a intrat progresiv pe pieţele externe: compania şi-a deschis prima filială în Slovacia în 2000, iar în 2002 era deja un grup de firme cu patru filiale. După importante investiţii în segmentul de producţie, anul 2005 a adus o creştere semnificativă a activităţilor, odată cu deschiderea liniilor de producţie de la Masterprofil Ltd şi Masterfoam Ltd. Grupul a încheiat anul 2007 ca un important actor pe piaţa regională, cu venituri de aproape 100 milioane euro. În prezent, compania are filiale proprii în 13 ţări şi peste 700 de angajaţi.

Suport tehnic de excepție

De-a lungul anilor, principiul nostru a fost susţinerea partenerilor noștri pentru dobândirea succesului pe termen lung. În acest scop, punem la dispoziţia partenerilor un suport tehnic important, atât la sediul central, cât și în celelalte companii membre ale grupului. Grupul Masterplast angajează ingineri- consultanţi pentru a oferi susţinere tehnică directă reprezentanţilor teritoriali, distribuitorilor şi clienţilor săi. În funcţie de necesităţile concrete ale clienţilor, oferim şi consultanţă direct pe şantier pentru antreprenori.

Grupul organizează cu regularitate, în Ungaria, evenimente profesionale și training-uri pentru antreprenori, pentru ca aceștia să cunoască cele mai bune căi de utilizare a produselor noastre.

Obiectivul nostru este de a avea documente tehnice pentru gama noastră de produse: declarații de conformitate ale furnizorului și fișe tehnice . Aceste documente apar pe website-ul nostru și sunt actualizate periodic – le puteți găsi la rubrica Descărcări.

Dacă nu ați găsit documentul căutat, colegii noștri vă vor ajuta să îl găsiți:

Telefon pentru informații tehnice: 0040-752-212.385

Controlul calităţii

Masterplast Group acordă o deosebită atenţie fiabilităţii produselor sale. Suntem una din primele companii din regiune care și-a constituit un departament de control al calităţii. Echipa noastră de ingineri utilizează instrumente şi echipamente de laborator moderne, pentru a controla în mod continuu calitatea produselor sosite de la furnizori. Scopul nostru este să ne asigurăm că toţi clienţii noştri primesc produse care, suplimentar faţă de garanţia oferită de producător, au fost verificate şi de noi din punct de vedere calitativ. Masterplast îşi dezvoltă în mod continuu laboratorul de control al calităţii, în care se efectuează încercări privind rezistenţa la tracţiune, la compresiune, la torsiune şi de asemenea determinări privind masa, respectarea dimensiunilor şi a consistenţei produselor. În plus, sunt examinate grosimea zincării şi a acoperirii, precum şi timpii de topire. Pentru viitor, Masterplast îşi propune dezvoltarea laboratorului propriu de control a calităţii, astfel încât acesta să fie capabil să testeze toata gama de produse.

Produse personalizate, de înalt nivel calitativ.
În prezent, Masterplast îşi desfăşoară activitatea de producţie în 3 ţări. Prin intermediul filialelor sale, Grupul produce o gamă largă de materiale de construcţii de calitate bună, conform celor mai stricte standarde de control a calităţii.


Între centrele de producţie ale Grupului, se evidenţiază fabrica de la Kál, inaugurată în 2004. Aici se produc folii tip spumă de polietilenă la Masterfoam Ltd., profile pentru construcții ușoare la Masterprofil Ltd. şi plasă fibră de sticlă la Masterplast Kft.


De la finele anului 2008, Masterplast și-a extins activitatea de producție și în afara granițelor, demarând producţia de polistiren expandat (EPS) la noua sa fabrică de la Subotica, în Serbia. Masterplast YU d.o.o. produce polistiren. În noiembrie 2014 se deschide la Subotica a doua linie de producție a plasei fibră de sticlă.


Grupul maghiar Masterplast, ce deține în prezent o poziţie remarcabilă pe piaţă, a început o importantă dezvoltare a capacităţilor sale de producţie. În anul 2012 a început producţia de polistiren expandat (EPS) la fabrica proprie de la Sfântu Gheorghe (Cv, România)

Investițiile destinate creșterii capacităților de producție, atât cele prezente, cât și cele viitoare, asigură că Masterplast Group va putea să își păstreze și să își consolideze poziţia de top pe piaţa regională a materialelor de construcţii, oferind produse de calitate, conforme cerințelor pieței.

Livrare
48 de ore

Calitate
permanentă

Suport
tehnic

Cumpărături
sigure