Livrare produs

Livrarea se va efectua dintr-unul dintre depozitele noastre din Oradea şi Bucureşti, prin firma de curierat sau cu maşinile proprii. Pentru județele în care livrarea mărfurilor se realizează cu șoferi închiriați Nu se poate opta pentru plata ramburs. Momentan aceste județe sunt: Ilfov, București inclusiv, Prahova, Brașov, Covasna, Vrancea, Buzău, Galați, Neamț, Suceava, Vaslui, Iași, Brăila, Mureș, Harghita, Bistrița, Sibiu. Lista poate suferi modificări fără notificări prealabile. Efectuăm livrări pentru produsele comandate prin intermediul magazinului online doar strict pe teritoriul ţării României.

 

Produsele se pot ridica şi personal de la depozitele noastre din Oradea şi Bucureşti.

 

Marfa comandată va fi livrată în maxim 48-72 ore de la confirmarea acesteia. Pot exista şi excepţii foarte rare când livrarea poate dura mai mult, datorită unor situaţii neprevăzute.

 

Atenţie: pentru tencuiala decorativă colorată livrarea se efectuează numai după confirmarea plăţii!

 

Livrarea e GRATUITĂ în funcţie de suma comandată şi locaţie! În Oradea și Bucureşti transportul este gratuit pentru comenzile peste 600 ron tva inclus. Pentru comenzile sub 600 ron tva inclus se va factura transport 5% din valoarea comenzii. Pentru restul orașelor din țară transportul este 10% din valoarea comenzii pentru comenzi sub 1000 de ron tva inclus și 5% din valoarea comenzii pentru comenzi peste 1000 de ron tva inclus, dacă mașina noastră nu deviază de la rută. Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați.

 

Transportul care se va efectua cu firma de curierat FanCourier are costul orientativ dupa cum urmează: primul kg 15 ron + TVA, fiecare kg suplimentar 0,9 ron + TVA

*Costul exact al transportului va fi comunicat de către operatorul www.thermomaster.ro.
**Pentru localitățile pentru care se percep kilometri suplimentari taxa este de 20 RON + TVA per colet indiferent de numărul de kilometri.

 

Avem rugămintea să ne daţi tot timpul numărul de telefon la care puteţi fi contactaţi, pentru ca şoferul să vă poate contacta la predarea mărfii.
Cumpărătorul va fi contactat telefonic înaintea livrării şi este obligat să fie prezent la recepţie (personal sau prin delegat), să asigure calea de acces până la locul de descărcare, precum şi personal pentru descărcarea materialelor din mijloacele de transport într-un timp adecvat fiecărei situaţii.

Livrare
48 de ore

Calitate
permanentă

Suport
tehnic

Cumpărături
sigure