Termeni si conditii

1. GENERALITĂŢI

2. ACCES CONT / UTILIZARE

3. DATE PERSONALE

4. DREPTURI DE AUTOR

5. COMENTARII ŞI ALTE DATE/INFORMAŢII

6. SECURITATE INFORMAŢII

7. POLITICĂ DE CONFIDENŢIALITATE

8. RESPONSABILITATE

9. POLITICĂ PREŢURI

10. CUM CUMPĂR

11. MODALITĂŢI DE PLATĂ

12. LIVRARE PRODUSE

13. POLITICĂ DE RETUR

14. LITIGII

 

1. GENERALITĂŢI

Site-ul de comerţ electronic www.thermomaster.ro este proprietatea exclusivă a S.C. MASTERPLAST ROMÂNIA S.R.L., având ca date de identificare la ORC Bihor J05/153/2001, şi CUI RO13718003, capital social 36.000 RON, cont bancar RO14RZBR0000060003379136, deschis la RAIFFEISEN ORADEA SUCURSALA LOTUS, cu sediul social în Oradea, Şoseaua Borşului nr. 45, cod 410605, tel. 0259 465 456 şi fax. 0259 435 134, e-mail info@masterplastsrl.ro, şi fiind inregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal cu numărul 26136.
Produsele şi serviciile furnizate pe site-ul www.thermomaster.ro fac obiectul termenilor şi condiţiilor de mai jos. Societatea MASTERPLAST ROMÂNIA S.R.L. îşi asumă dreptul de a putea modifica aceste prevederi, precum şi site-ul www.thermomaster.ro şi structura acestuia fără nicio altă notificare prealabilă către utilizatorii săi.
Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile de utilizare a acestui site. Continuarea accesării acestui site presupune că sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului www.thermomaster.ro.
S.C. MASTERPLAST ROMÂNIA S.R.L. îşi rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu acei clienţi care au în istoricul colaborării livrări refuzate din motive nejustificate.

2. ACCES CONT / UTILIZARE

În timpul utilizării acestui site vă luaţi angajamentul să respectaţi legile în vigoare privind activităţile de tip cracking, hacking, sau altele similare care pun în pericol securitatea informaţiilor şi buna funcţionare a acestui site.
Este strict interzisă modificarea, copierea, transmiterea, publicarea, afişarea, reproducerea parţială sau totală a conţinutului acestui site.
Nu vom suporta niciun cost adiţional legat de utilizarea site-ului, cum ar fi cele legate de furnizorii de servicii internet şi telefonie, deasemenea pierderi financiare ca rezultat a folosirii neautorizate a contului pentru tranzacţii sau achiziţii prin acest site.
Pentru a vă înscrie ca utilizator pe acest site este obligatorie completarea formularului de înscriere corect şi complet cu datele personale. Utilizatorul are obligaţia să actualizeze aceste date ori de câte ori este cazul. Ne rezervăm dreptul de a restricţiona sau bloca accesul la anumite sectiuni ale site-ului in cazul in care informatiile furnizate de un utilizator se dovedesc a fi false, incomplete, neclare sau neactualizate.
Toate datele de identificare ale unei persoane ca utilizator (nume, prenume, adresa email, telefon, etc.) şi corespondenţa între părţi sunt confidenţiale. Se vor dezvălui doar organelor de lege competente şi în niciun caz unor terţi.
Pentru înregistrarea unui cont pe site este necesară alegerea unui user şi a unei parole. Cuvintele alese pentru acestea nu trebuie să creeze confuzii şi să se înscrie în limitele moralităţii şi a legii. Contul poate fi anulat în orice moment de către ambele părţi fără o notificare prealabilă astfel: de către utilizator – din orice motiv şi oricând; de către MASTERPLAST ROMÂNIA – în cazul în care au fost încălcate termenii şi condiţiile).
Utilizatorul poate schimba datele contului său oricând dacă consideră că este necesar din diverse motive. Utilizatorul este singurul răspunzător pentru securitatea contului său precum şi pentru orice activitate desfăşurată pe site de către alte persoane care au avut acces la contul său.

3. DATE PERSONALE

Utilizatorul site-ului www.thermomaster.ro îşi asumă răspunderea că la crearea contului şi la plasarea de comenzi pe site a furnizat date corecte şi complete. Societatea MASTERPLAST ROMÂNIA S.R.L. nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenţei utilizatorului privind securitatea şi confidenţialitatea contului şi parolei sale.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către MASTERPLAST ROMÂNIA numai în scopul declarat al acestui site.

4. DREPTURI DE AUTOR

Întregul conţinut al acestui site este proprietatea MASTERPLAST ROMÂNIA şi/sau a partenerilor săi, şi/sau a furnizorilor săi, şi este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială.
Prin conţinut se înţelege: texte, imagini, butoane, programe, reprezentări grafice, grafica web, scripturi, programe şi altele. Conţinutul nu poate fi copiat, modificat, distribuit, transmis, publicat, reprodus, descărcat, afişat, înregistrat, vândut, revândut sau exploatat parţial sau integral sau în orice altă formă fără acordul prealabil, în scris, a MASTERPLAST ROMÂNIA, respectiv a partenerilor sau a furnizorilor săi.
Nerespectarea oricăror elemente enumerate mai sus reprezintă infracţiune şi se pedepseşte conform legilor române în vigoare.

5. COMENTARII ŞI ALTE DATE/INFORMAŢII

Utilizatorii sau vizitatorii pot face comentarii şi orice alte comunicari; să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informaţii, atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimator, nu tulbură în niciun fel viaţa privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conţine viruşi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanţ, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de email sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entităţi vor fi sancţionate în conformitate cu legile în vigoare.

6. SECURITATE INFORMAŢII

MASTERPLAST ROMÂNIA S.R.L. garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite precum şi a celor transmise prin sistemul său informatic, dar nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de orice defecţiuni sau erori ale softului cu care este conceput şi găzduit site-ul şi nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.thermomaster.ro nu conţin viruşi sau alte componente dăunătoare. De asemenea, societatea MASTERPLAST ROMÂNIA S.R.L. nu răspunde pentru defecţiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conţinutul site-ului www.thermomaster.ro, sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul www.thermomaster.ro va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului www.thermomaster.ro şi va duce la cercetarea penală împotriva acelor persoane care au încercat acest fapt.

7. POLITICĂ DE CONFIDENŢIALITATE

Site-ul www.thermomaster.ro garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor găzduite şi transmise prin sistemul său informatic.
Site- ul www.thermomaster.ro nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu încurajează SPAM-ul, nu vinde şi nu cedează către terţi adresele de email obţinute prin intermediul site-ului www.thermomaster.ro. De asemenea, www.thermomaster.ro nu divulgă datele dumneavoastră personale altor persoane care accesează paginile acestui site.
Vom transmite datele dumneavoastră personale autorităţilor în drept să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Cu excepția datelor cu caracter personal care, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, sunt necesare finalizarii operațiunii de vânzare-cumpărare, respectiv a facturarii (numele și adresa), toate celelalte tipuri de date cu caracter personal vor putea fi folosite de către www.thermomaster.ro , numai în cazul exprimării explicite a acordului dumneavoastră. Mai multe informații puteți citi accesând http://thermomaster.ro/gdpr

Certificăm faptul că vom respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerţul electronic, precum şi a Ordonanţei nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare.
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate de Operatorul de Date Personale cu numărul 26136. Conform legii nr. 677/2001 operatorul asigură dreptul de informare, de acces, de intervenţie, de opoziţie asupra datelor.

8. RESPONSABILITATE

MASTERPLAST ROMÂNIA S.R.L. va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000, privind regimul juridic al contractelor la distanţă, ceea ce conferă Cumpărătorului în condiţiile actului normativ menţionat dreptul, ca în termen de 10 zile, să denunţe unilateral Contractul, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală în scris (document semnat de Cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) preţul Contractului, condiţionat de returnarea Bunurilor şi Serviciilor. MASTERPLAST ROMÂNIA S.R.L. îşi rezervă dreptul ca atunci când consideră că acţiunile Cumpărătorului au fost cu rea intenţie să solicite daune şi interese către Cumpărător, în condiţiile legislaţiei.

9. POLITICĂ PREŢURI

Preţurile produselor afişate pe site sunt exclusiv în RON şi conţin TVA. Preţul este afişat pe fiecare produs în parte şi este actualizat zilnic. Ne rezervăm dreptul de a modifica preţurile în orice moment, fără o notificare prealabilă.
Preţul de ofertă este valabil doar în momentul respectiv, şi devine un preţ final doar în cazul în care Cumpărătorul efectuează paşii procesului de comandă şi finalizează comanda.
Toate ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil!
Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.thermomaster.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului, şi în momentul livrării sunt însoţite de factura fiscală şi, dacă este cazul, de certificat de garanţie.
Nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele greşeli care apar pe parcusul uploadării site-ului.

10. CUM CUMPĂR

Se poate naviga liber pe fiecare pagină a site-ului www.thermomaster.ro, se poate descărca şi fololsi orice informaţie de pe acesta cu rol de cumpărare. Pentru a naviga pe site nu este necesară înregistrarea. Datele de pe site sunt actualizate zilnic.
Pentru cumpărare este necesară înregistrarea. Clientul înregistrat poate cumpăra şi acţiona doar în numele propriu. În numele unei societăţi comerciale poate acţiona doar persoana împuternicită de către aceasta. După înregistrare utilizatorul are posibilitatea de a comanda şi a cumpăra produsele de pe acest site. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru cazurile în care livrarea nu se efectuează sau întârzie din cauza comenzilor sau înregistrărilor incomplete.
Aveţi posibilitatea de a beneficia de newsletter-ul nostru cu conţinut de subiecte profesionale şi comerciale.
Cumpărarea prin intermediul magazinului online este posibilă doar prin efectuarea unei comenzi online, pe care îl poate efectua oricine cu acest drept, în cazul unei înregistrări cu success. Vă puteţi pune pune produsul ales în coşul virtual dând click pe butonul coş. Conţinutul coşului, cantitatea produselor pot fi modificate sau şterse la orice moment.
Atenţie: nu se desfac ambalajele, aşa că nu puteți cumpăra cantități mai mici decât cele indicate în câmpul Selectează cantitatea.
Atenţie: pentru tencuiala decorativă colorată se solicită plata în avans!
Atenţie: polistirenul ISOMASTER EPS și XPS se comandă în metri pătraţi, dar se va factura în metri cubi!
Produsele sunt însoţile de descrieri informative, respective de documente tehnice care pot fi descărcate. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele neconcordanţe ale descrierii informative. Ne rezervăm dreptul de a modifica datele produselor fără o notificare prealabilă.
Dacă înainte de cumpărare aveţi eventuale întrebări legate de produs, echipa noastră vă stă la dispoziţie în toate zilele lucrătoare între orele 9:00-16:00. Mesajele sunt trimise de către un sistem automat în orice zi şi în orice moment al zilei.
Înainte de a trimite comanda trebuie verificat coşul virtual, care în afară de cantitatea şi preţul produselor conţine adresele de facturare şi de livrare care trebuie să fie completate corect.
Clientul prin trimiterea comenzii afirmă că a citit, a acceptat cele scrise în prezentul Contract de Termeni şi Condiţii, iar în ceea ce priveşte părţile referitoare la sine le consideră obligatorii.
Trimiterea comenzii nu este un contract, contractul se realizează pe parcursul cumpărării mărfii.

11. MODALITĂŢI DE PLATĂ

 

 • 1. Ordin de plata
  Plata prin Ordin de Plată se face doar în baza facturii proforme emise de Masterplast România, transmisă pe adresa ta de email.
  Avantajul plăţii prin transfer bancar este că, din total, economisiţi suma destinată rambursului.
  Livrarea produselor comandate se va face dupa confirmarea plăţii proformei în contul IBAN specificat pe factura proforma.
  Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri privind această modalitate de plată scrieţi-ne pe adresa: info@masterplastsrl.ro.
 • 2. Plata ramburs
  Plata poate fi facută şi ramburs la operatorul serviciului de curierat rapid sau la şoferul nostru care vă va livra comanda.
  Conform legislaţiei din România, plăţile efectuate de persoane fizice cu valoare mai mare de 10.000 RON se pot face doar cu ordin de plată.
  Conform legislaţiei din România, plăţile efectuate de persoane juridice cu valoare mai mare de 5.000 RON se pot face doar cu ordin de plată.

 

12. LIVRARE PRODUSE

Livrarea se va efectua dintr-unul dintre depozitele noastre din Oradea şi Bucureşti, prin firma de curierat sau cu maşinile proprii. Pentru județele în care livrarea mărfurilor se realizează cu șoferi închiriați Nu se poate opta pentru plata ramburs. Momentan aceste județe sunt: Ilfov, București inclusiv, Prahova, Brașov, Covasna, Vrancea, Buzău, Galați, Neamț, Suceava, Vaslui, Iași, Brăila, Mureș, Harghita, Bistrița, Sibiu. Lista poate suferi modificări fără notificări prealabile.Efectuăm livrări pentru produsele comandate prin intermediul magazinului online doar strict pe teritoriul ţării României.
Produsele se pot ridica şi personal de la depozitele noastre din Oradea şi Bucureşti.
Marfa comandată va fi livrată în maxim 48-72 ore de la confirmarea acesteia. Pot exista şi excepţii foarte rare când livrarea poate dura mai mult, datorită unor situaţii neprevăzute.
Atenţie: pentru tencuiala decorativă colorată livrarea se efectuează numai după confirmarea plăţii!
Livrarea e GRATUITĂ în funcţie de suma comandată şi locaţie! În Oradea, Bucureşti și Ilfov transportul este gratuit pentru comenzile peste 600 ron tva inclus. Pentru comenzile sub 600 ron tva inclus se va factura transport 5% din valoarea comenzii. Pentru restul orașelor din țară transportul este 5% din valoarea comenzii dacă mașina noastră nu deviază de la rută. Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați.

Transportul care se va efectua cu firma de curierat FanCourier are costul orientativ dupa cum urmează: primul kg 15 ron+tva, fiecare kg suplimentar 0,9 ron+tva

*Preţurile nu conţin TVA. Costul exact al transportului va fi comunicat de către operatorul www.thermomaster.ro.
**Pentru localitățile pentru care se percep kilometri suplimentari taxa este de 20 RON fără TVA per colet indiferent de numărul de kilometri.

Avem rugămintea să ne daţi tot timpul numărul de telefon la care puteţi fi contactaţi, pentru ca şoferul să vă poate contacta la predarea mărfii.
Cumpărătorul va fi contactat telefonic înaintea livrării şi este obligat să fie prezent la recepţie (personal sau prin delegat), să asigure calea de acces până la locul de descărcare, precum şi personal pentru descărcarea materialelor din mijloacele de transport într-un timp adecvat fiecărei situaţii.

13. POLITICĂ DE RETUR

Puteţi returna produsele cumpărate în următoarele cazuri:

 • Aţi primit alt(e) produs(e): În cazul în care v-am livrat alt produs decât cel pe care l-aţi comandat, vă rugăm să ne anunţaţi cât mai curând posibil, pentru ca produsul să fie returnat şi schimbat cu cel comandat. Cheltuielile de transport (tur-retur) vor fi suportate de către MASTERPLAST ROMÂNIA.
 • Marfa livrată nu corespunde din punct de vedere calitativ: În cazul în care marfa primită nu corespunde din punct de vedere calitativ puteţi solicita înlocuirea ei sau renunţa la ea; în acest caz vă rugăm să ne anunţaţi imediat pentru a putea proceda la trimitirea unui alt produs (acelaşi tip cu cel comandat), caz în care termenul de livrare va fi extins cu timpul necesar procesării unei comenzi..
 • Denunţarea unilaterală a contractului: Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă (inclusiv modificări ulterioare):Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

În cazul renunţării la cumpărare în termen de 10 zile produsul trebuie să fi fost cumpărat de pe site-ul www.thermomaster.ro. Produsul returnat trebuie să fie în aceeşi stare în care a fost livrat, în ambalaj original, cu etichete intacte şi cu toate actele care l-au însoţit. Cheltuielile de retur vor fi suportate de către client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la procesarea returului.Dacă marfa comandată este returnată şi prezintă urmatoarele defecte:

 • zgariată, murdară, taiată, crăpată sau cu urme de lovituri
 • urme de lichid
 • lipsuri cantitative

ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul iniţial (dacă este posibil) sau, dacă se doreşte se va reexpedia produsul pe cheltuiala clientului.
Acestă clauză se aplică conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziţionării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiţiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 alin 1şi alin. 2.
În conformitate cu prevederile O.G. 130/2000, art. 10 clientul nu poate denunţa unilateral următoarele tipuri de contracte cu excepţia cazurilor în care părţile au convenit altfel:

 

 • contracte de furnizare de produse sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile cursurilor pieţei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
 • contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificaţiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum şi a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Nu se pot returna în nicio situaţie produsele a căror ambalaje au fost desfăcute – produsul trebuie returnat sigilat. Starea produselor achiziţionate trebuie sa fie la fel ca la achiziţionarea/primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie menţinute intacte.De asemenea, nu se primesc la retur următoarele produse:

 

 • Tencuiala decorativă şi amorsa colorată;
 • Produse la metru care au fost tăiate sau decupate;
 • Produse deteriorate şi neacoperite de garanţie;

Cererile de returnare vor fi soluţionate într-un termen de 30 de zile de la data depunerii actelor necesare la sediul nostru sau trimiterii lor prin poştă/curier la filiala MASTERPLAST ROMÂNIA, Şoseaua Borşului nr. 45, Oradea şi trebuie să cuprindă următoarele documente: Cererea pentru denunţare unilaterală a contractului, cu datele complete ale persoanei care face denunţarea, semnată şi datată, date despre produsul returnat şi motivul returnării; factura în original, certificatul de garanţie în original (unde este cazul) şi copie dupa cartea de identitate a persoanei care apare pe factură ca beneficiar.
În cazul în care aveţi nelămuriri sau chiar nemulţumiri cu privire la orice produs achiziţionat de pe www.thermomaster.ro, vă rugăm să expediaţi un mail în acest sens pe adresa info@masterplastsrl.ro, în care să menţionaţi cât mai multe detalii în baza cărora să putem procesa mesajul dumneavoastră. Este foarte important să vă specificaţi numele complet şi corect, data la care aţi efectuat comanda, categoria în care se înscriu produsele solicitate, data şi metoda de livrare, precum şi, obligatoriu, numărul de comandă, pe care îl găsiţi în mesajul de confirmare primit de la www.thermomaster.ro în urma validării comenzii dumneavoastră. Astfel comunicarea dintre dumneavoastră şi MASTERPLAST ROMÂNIA va fi mult mai eficientă şi rapidă, motiv pentru care vă rugăm să verificaţi cu atenţie inserarea lor integrală şi corectă în mesajul dumneavoastră.

 

14. LITIGII

Utilizatorul consimte la faptul că Legile Române vor guverna Termenii şi Condiţiile de utilizare a acestui site. Se va încerca soluţionarea pe cale amiabilă a oricărei dispute de orice fel care ar putea să apară în urma folosirii site-ului (vizitare şi/sau cumpărare produse site) între utilizator şi societatea MASTERPLAST ROMÂNIA S.R.L. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul se va soluţiona în instanţă conform legilor române în vigoare.
best place to buy essays

Livrare
48 de ore

Calitate
permanentă

Suport
tehnic

Cumpărături
sigure